tomten

sitter och väntar på tomten :))))))))))))))))))))))))))
så gorde en fisk till


stugan

i dag har jag varit med bazti vi har varit i hans stuga sen i går .
det va så sjukt roligt. Vi badade bastu och sen badade, det va inte så farligt kalt fast det va is på sjön xD
sen så skulle vi åka hem och typ ta det lite lugnt innan julafton men då kom poisen och stopade oss för att det gick lite snabbt :) men vi fick inga böter ,det e ju jul i mon sa polisen.

nu sitter jag och tar det lugnt har klätt granen nyss med pappa och min brossa .
Den blev fin


mange och jag jul handlar

före
efter inslagning

i dag va jag och mange i stan.
vi gick runt lite på stan och typ kollade lite fetta kläder.sen när vi skulle gå hem till mig så gick vi för bi en loppis där vi stanade och kollade lite.
och så hittade vi dessa väldigt fina pelarna som vi köpte för 50 kr var :)
så nu har jag handlat julklappar till mamma och pappa
det blir nog glada :)

fett låt
älskar allt med denna låten

love is fuckt up

Trodde inte du gillade mig så jag sökte lycka någon annanstans men nu verkar det ju som att du e ledsen och det vill jag inte.

Du e bland dom vackraste jag har sett, vi har alltid kul, du får mig at skratta och va lycklig.

jag trodde allt bara va på skämt men förstår nog nu att du verkligen gillade mig.

hoppas det kan bli vi  <3


Klättertävling i dag

Var på klättertävling i dag ju det var riktigt roligt så kom Jimmy och nåra andra sköna dudes. NU ska jag typ ta en stört skön dusch och sen till baks till klubben för julfest med gubbsen :)

I morgon ska jag typ lägga in lite skön musik får se vad ni tycker om den :)


tatto

gorde denna i går kväll då :) va tycks ?
Målade denna igår. vad tycks? :)

vinnare

Jag tycker att tatueringar är högst personliga och det är svårt att döma ut dem totalt även om jag aldrig sett en skitsnygg tatuering någon gång.
Men ifall man har en tatuering tycker jag att man ska bära upp den med stil och den ska stämma in med ens personlighet :)

http://erikki.blogg.se/

detta blev den vinnande deltagarn i min lilla tatto fråga :)

av kommentarerna har jag sammanställt att man inte ska ha tatueringar på överarmen och om man har en tatuering så ska man bära den med stolthet


klättringen

mitt projekt


mitt projekt

i dag

idag har jag varit med mange fett nice
vi gittade runt på stan och sen matade vi lite ankor men nu ska jag dra och klättra

ludde och jag

i dag gick jag till skolan för att pappa sa till mig och jag vågade inte säga emot xD
nu ska vi typ ha nån jäkla tävling mot våran parallell klass och det kommer nog bli sjukt roligt ....eller inte
sen när vi slutar ska jag och ludde typ dra till klubben (klätter klubben) .vi ska skruva upp lite grepp och fixa inför tävlingen det kommer nog bli fett nice. När vi är klara ska vi typ softa och dricka öl, det kommer bli nice.

fett illa

innan i dag så ringde ida till mig och frågade om jag ville komma till klätter klubben och hjälpa henne att hålla i ett barn kalas ,men det kunde jag ju inte för att jag skulle till mormor så då kände jag mig fett taskig för hon ville värkligen att jag skulle komma. men va fan ska jag göra ??? det va fett gulligt av henne att hon ville att jag skulle komma i alla, fal great love ida   :) nu blir det nog att jag ska måla lite tribals kanske lägger upp nån i mon får se , nä nu ska jag dra får se om det blir nått mer i dag (love u and my life so c y ) big love Maxi boy även kallad Mellanmax

min koi fish


här kommer då fisken jag målade i dag den blev så där men vad ska man göra.  har ju målat triballs nu ett tag men ville göra nått nyt så det blev en koi fish

....

sitter och väntar på att åka till mormor nu...
i dag har jag vatt med sam vi har typ softat satan och jag har typ målat lite. sen  drog vi in till city lite och träffade mange och va med sofia och sami boys eX så det va lite konstig stämning dår ja. jo det ligger ju till så här att samm och hans ex gorde ju typ slut för ett tag sen och sen kom det ut att dom hadde hat sex så fick sams ex storebror reda på detta då och nu ska han typ döda sam för att hans ex va inte byxs myndig.sen kollade vi på en snowboard film och käkade tårta gött som fan va det  .

Är sjuk , men har roligaste idén

Har precis masat mig ur sängen och ätit lite....
det suger att vara sjuk kan jag tala om för er, man kan inte göra ett piss men som tur är så har jag ju min blogg som jag kan skriva i och uttrycka lite tankat och känslor !

I dag ska jag typ bara vara hemma pallar inte göra nått fast mormor fyller år så får välll åka till henne och säga hej

Men nu till nått viktigt jag hadde tängt fråga er blogg läsande tjejer och killar där ute hur tycker ni att en kille ska se ut ha för kläder och ha för personlighet? jag kommer börja fråga om lite små saker och sen ska vi ta i tu med vad sverige gillar och inte gillar

1. Är det bra eller dåligt med tatueringar ?
om det e bra var ska man ha dom i så fall ?

Detta är dagens fråga, skriv gärna mer än bara ja och nej för i morgon kommer jag att länka upp det bästa argumentet.

det första seriösa

skriver med fet kärlek till alla som har tängt läsa min blogg <3

i dag va det ju då en till lam dag i plugget för utom att hanna hadde masat sig till skolan så jag kunde få min sprit som hon hadde köpte till mig i danmark i fredags. sen lunkade jag in till stan och träffade en tjej polare, vi skulle typ gå till ungdomsmottagningen för hon skulle sätta in en p-stav . och när vi kom in satt petra där och såg lite obekväm ut hahaha fett kul ju. Så efter denna mycket intresanta händelsen så gick vi hem till mig och kolla film, det va ju hyfsat roligt.
MEn nu till dagens fetaste händelse. (jag kanske borde berätta att jag klättrar) jag klarade en vägg som jag har jobbat med i typ 3 veckor stört tungt......(love u and my life so c y ) big love Maxi boy även kallad Mellanmax


Almas blogg;)

MIN SNYGGA KOMPIS;)
http://almiiza.blogg.se/


RSS 2.0